TANDLÄKARTID?

Telefonen ringer: -Aa det är Evelina. *Hej Evelina jag ringer från folktandvården har du glömt mig idag? - Eh aa det gjorde jag nog. Haha ja det var ju lite pinsamt, hon hade en tid onsdag och en torsdag men dom tackade jag nej till. Det är ju skänningemarken! Fast jag är inte taggad ett dugg, ingenting kommer kunna slå förra året, det var grymt! Nu vet jag inte ens vad jag ska göra eller var festen är eller med vilka man ska vara med än. Jag vet bara Frida och det är inte illa det ;), men ändå, inget taggad alls egentligen...


NÖJD

Var bara nåra timmar i Ullared. Åkte dit med mina föräldrars kompisar men gick mest med mormor som också var där! Riktigt nöjd med mina köp. Skorna är mina drömskor och dom kostade bara 299, drömmen alltså! Nu äre bara att lära sig gå i dom... Alltsammans gick på 1807 kr men mormor betalade betalade Endel oxå :) Orkar inte skriva vad jag har köpt, det ser ni själva ;)


ULLARED

Nu drar jag och papegojan till Ullared!


15

Valde 15 bilder av 137 från resan. Det var inte lätt att välja haha :(

På svensk mark

Kunde inte hålla mig från att shoppa i den där affären jag skrev om, blev en bikini och 2 linnen igår haha ;) Var på stan hela eftermiddagen innan båten gick. Jonte och jag blev avmålade haha!! Ska lägga ut bilder sen! Fick åskåda ett frieri på båten, Gud så fint! :')


Effektiv dag.

Gjort massor idag känns det som. Varit på standen&i spat och nu på kvällen gick vi till stan och åt & shoppade lite. Gick in i en affär som jag ville ha allting i!!! Men var duktig och köpte bara 3 saker varav två stycken är till mina 2 vänner som fyller år om ca en vecka. Så snäll jag är! Imorrn är sista dagen sen går båten hem till Sverige igen, skulle gärna stannat nån dag till här i Sopot, plågas ju inte om jag säger så!


Bäääääst

Hela resan igår var super!! Tog jättefina kort i kvällssolen och var på disco och buggade med en söt kille, jävligt kul men jag kan verkligen inte dansa så trampade honom på tårna och flög in i honom hela tiden haha! Fick en lapp av en annan kille också som bjöd på drink och ville att jag skulle komma till hans hytt, njaaa.. Frulle på donken sen har jag legat på playan och solat. Är på hotellet och badar bubbelpool nu, helt ok!!


Mot Polen!

Sitter i bilen vid kajen i Karlskrona och väntar på att få rulla på båten som tar oss till Polen och spaorten Sopot. Ska bo på ett spahotell som ligger vid stranden så hoppas på fint väder! Kommer hem på lördag igen men komma blogga under tiden så håll utkik efter nya inlägg! Påvägen hit stannade vi på kosta outlet där jag fick med mig ett par svarta weschörlurar för 249:- snacka om kap då dom kostar 599 egentligen! Var även inne på kostabodas glasblåsning, rätt ballt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1503251/images/2012/pic_500ed540ddf2b32cea00001f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1503251/images/2012/pic_500ed563e087c36af100014c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1503251/images/2012/pic_500ed565e087c30edc000069.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1503251/images/2012/pic_500ed5729606ee503c000015.jpg" class="image">


"Det bästa sättet att hålla sitt ord är att inte ge det"

"Det var den franske kejsaren Napoleon Bonapart som myntade orden och dom speglar ganska väl hur de flesta elitserie tränarna genom åren har tänkt när det kommer till guldtips. Man flyttar hellre fokus till någon annan och slipper på så vis att få äta upp sina ord vid ett eventuellt misslyckande. Ett annat sätt ett slippa att äta upp sina ord är att se till att dem stämmer.
- Tommy vilka vinner smguld?
- Brynäs.
...Den franske kejsaren Napoleon Bonapart hade uppenbarligen aldrig träffat Tommy Jonsson."
 
Men de orden börjar brynäsdvd:n. Himla bra ord om du frågar mig, jag ryser över hela kroppen och blir varm inombords.
 
När jag ska förklara hur mycket Brynäs betyder för mig blir det helt svart. Det är så starka känslor att det inte går att förklara egentligen. Det är så mycket kärlek, vänskap, glädje, lycka, nervositet, abstinens ilska, förhoppningar, tårar, besvikelse, adrenalinklickar, gläjdeglädjeglädje och kärlekkärlekkärlek!
 
I hela mitt liv har jag i princip varit en brynässupporter. Både mina föräldrar är brynäsare och på så sätt blev jag också det. Jag tror att det var säsongen 10/11 som mitt hockeyintresse tog fart på riktigt. Jag minns egentligen inte vad det var som fick mig att bli mer intresserad men vi åkte på fler matcher och åkte även upp till Gävle för första gången för att se grabbarna spela på hemmaplan. Jag kände direkt att jag hörde hemma i klacken och på den vägen var det väl. Mitt intresse växte mer och mer för varje dag och jag började lära mig mer om hockey. Helt plötsligt var jag en hockeytjej, en brynästjej.
 
Aldrig trodde väl jag att en sport, en förening, ett hockeylag skulle komma att betyda så pass mycket för mig som det gör idag. På höstkanten när allt känns tungt blir det bättre när jag vet att det snart är match, att jag snart ska få stå där i klacken igen och skrika mig hes för mitt lag. Även om det blir en vinst eller inte är det en otrolig upplevelse att titta på hockey live, speciellt när man hejar på ett lag. Jag får alltid en adrenalinkick och mitt hjärta slår extra hårt och jag blir otroligt glad och taggad inför match.Jag har nog hittat min kärlek här i livet. Brynäs if♥, mitt älskade, älskade hockeylag!
 
I år är jag extra galen i hockey, jag kan knappt vänta till elitserien börjar igen och jag äntligen får känna alla de där känslorna igen som brynäs ger mig. Abstinens. Förutom alla de där känslorna har brynäs gett mig ett otroligt minne. Den 19 april 2012 tog brynäs sitt trettonde SM-guld och jag var på plats i läkerolarena i brynäsklacken. Jag kan knappt beskriva lyckan när pappa får ett telefonsamtal om att 4 biljetter finns till oss om vi vill ha. Jag grät redan då, jag hade gett upp att få en biljett då de tog slut direkt.. 
 
Efter det första målet av Silvferberg dök tanken upp som jag egentligen inte ville tänka för då visste jag att jag skulle brista ut i gråt."Vi kommer vinna sm-guld". Jag trängde undan tanken. Jag ville inte gråta än, än var det inte över. Men när Gundersons mål kom halvvägs in i sista perioden kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Jag stod och torkade tårarna tills slutsignalen kom. Då kände jag bara en enorm lycka som jag aldrig kommer lyckas beskriva hur många ord jag än använder.
 
Stämningen var helt sjuk, helt j*vla sinnessjuk, det var den på alla tre slutspelsmatcher jag var på men den sjätte finalmatchen var stämningen verkligen galen! Alla skrek för fulla halsar, alla klappade händerna så det ekade, men framförallt, alla trodde på Brynäs, alla var så himla taggade och det kände man verkligen i luften.
Såhär säger man i brynäsdvd:n:
 
"Brynäsledniningen bör nog kontrollera bultarna i taket på läkerol arena inför nästa säsong för den enormt högljudda publiken var nära nog på att lufta taket av den väldiga arenan när det stod klart att Brynäs if lagom till 100års jubeliet säkrat sitt trettonde smguld."
 
Efteråt kändes det som jag svävade på fluffiga moln och leendet på mina läppar var större än vad det någonsin varit innan.

Oj, det här inlägget blev rätt långt, jag ville egentligen bara säga att jag älskar Brynäs if!!!!!!!
 
 

1år sedan..

Vila i frid alla som miste sina liv i Norge förra året.


Blöt

Krig vid poolen med lillebror=blött Hade precis tvättat håret haha men nu luktar det klor igen... Idag och igår har jag övningskört massa och ska väl ut snart igen med lilla sportbilen oxå!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1503251/images/2012/pic_500a99199606ee17780003e8.jpg" class="image">


SOOOOL

Det var ett tag sedan solen var framme men nu är den här och det är dessutom varmt! Ligger redan i solstolen och hoppas på att få lite färg. Det är inte okej att vara blek på sommarlovet... Lite färg måste man ju ha!


Hockeyabstinens

3 månader sedan Brynäs vann smguld idag! Alltså 3 månader sedan jag var på hockey och det dröjer ytteligare 2 innan elitserien drar igång! Längtar massor.. Går till och med och längtar tills Brynäs tar gruppbild så man får se den...  Dvdn som jag fick hem häromdagen har jag dessutom tittat på fler än en gång...Hockeygalen tjej här!


Polle

Turen på omberg var bra. Lite långsam för vår del bara ;) hoppla polle! Nu har vi allmänt damp och är överallt oo ingenstans oo gör allt och ingenting!

 


TIPS

Jäklar så god dricka!


Campare!

Tältet gick förvånadsvärt bra att slå upp igår och där inne spenderade vi vår kväll med flöt, kortspel och skratt. Idag har vi tagit oss tillbaka 10 år i tiden då vi har tittat på stallkompisar och klättrat i träd som vi gjorde förr! Imorgon väntar som sagt hästridning för oss. Skapligt taggade! Älskade frida vad jag älskar dig!


ÄNTLIGEN!!!!

Som jag har väntat på denna dvd. Och nu äntligen är den här!


AWESOME

Fridalutt och jag har precis bokat in en 2timmars turridning på islandshästar på onsdag.
Har inte ridit sedan 2009 så jag saknar det som fan. Det kommer bli askul! =D
Ikväll ska vi sova i tält, kände att det var dax att ta tag i sommarlovet och göra något roligt!

En gång i Phuket

Myskväll med jonte och pappa framför film och grillat!


Varamon

Inga roliga bilder från igår, fast det va inte så himla kul eller isåfall berodde det mer på alkoholen än stället. Inte mycket folk, trodde det skulle va fler som man kunde hälsa på. Men det dög! Tappade bort min plånbok en kort sekund men en kille hitta den åt mig.


Varamon

Ikväll blir det att åka till den årliga festen på varamon beach, första gången jag drar dit så hoppas det blir kul!!!!!


Ny köpt!


Di leva

Ligger och lyssnar lite på di leva så ser jag vilket omslag albumet har... asså vad hände? xD


FEST

Igår var det fest jappjapp! En kul sådan dessutom!


Grattis världens bästa Erik!!!!!!!


iceage 4

Mysdag med min frida igår♥
Vi kollade på iceage 4 på bio, gud vad bra den var! Bästa iceage hittills, rekomenderas! =D
Vi köpte ett iceagemeal med dricka, popcorn och en kortlek. Det var ju bara så att i trappen upp till biografen trillar jag och ALLA popcorn och ALL dricka flyger ut! Det var ju lite pinsamt men gick tillbaka till kassan och frågade om dom var så snälla så att jag skulle kunna få nytt och det fick jag! =)
Fick även med mig en tröja hem från HM.
Kopierar vad jag skrev på facebook: 
HAHAHA, jag dör. Frida är dum ihuvet. Tappar en obetydlig knappnål på station så kommer 2 vakter och frågar vad vi letar efter och börjar hjälpa till att leta, efter en jävla knappnål!!! xd
 
Så sjukt rolig dag, skratta som fan och kommer skratta åt den där nålen mångamånga gånger!

glee <3

Har börjat titta på glee nu igen på sommarlovet, är på säsong 2 och nu kommer sam in, åh så snygg han är! 
ÖGONGODIS!
 

Kenny Starfighter

Ellens hund Kenny smet igår och kom hem blodig och med trasig tass och skulle avlivas... :'(
Nu behöver han inte det, vilken liten starfighter!
Så himla glad för det!

bra dag yes!

Gud vilken härlig dag!

SOL


Är inne och dricker vatten och svalkar av mig lite från solen. Har legat ute 1½ timme och det blir ju inte lite varmt och svettigt! Ska snart cykla upp till mormor och bada lite med henne och min lille kusin.
Förresten så cyklade jag och felicia till donken igår kväll/natt och tog en glass, cheese och en latte.
Va inte så jobbigt att cykla som jag trodde. VÄLTRÄNAD ELLER?

MODELLEN NR1

Tog lite modelpics med min nya klänning idag. Helt sjukt snygg modell jag är, ska nog söka till top model sverige asså!!!
 

1 juli 2012 - RIKTIGT SOMMARLOV

Då fick även jag sommarlov som alla andra normala människor.
Nu släpper jag allt som har med skola, praktik och så vidare att göra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FRI SOM EN FÅGEL

RSS 2.0